July 30, 2019 Cristina Toader

Firma locală ABN Systems International, ce deţine brandul Tellur, estimează o creştere cu 20% a businessului în acest an, la 23 milioane euro

Compania locală ABN Systems International, ce deţine brandul Tellur, integrator şi distribuitor de echipamente electronice şi accesorii telecom, estimează o creştere cu  20% a businessului în acest an, la 23 milioane euro, după ce şi-a extins capacitatea de depozitare în vestul Capitalei.

Compania a închiriat 3000 mp în depozitul Otter Distribution din vestul Capitalei. Din noul spaţiu de depozitare, produsele şi accesoriile telecom Tellur vor fi comercializate în magazinele de specialitate sau online, atât local, cât şi pe pieţele din Europa de Vest, Asia sau Africa.

“Tellur se află într-o continuă expansiune, atât la nivel local, cât şi internaţional, motiv pentru care un spaţiu de dimensiuni mai mari a fost alegerea firească pentru planurile de dezvoltare ale companiei. Am reuşit să identificăm cea mai potrivită soluţie pentru clientul nostru, ceea ce va contribui din plin la estimările de creştere de 20% ale business-ului pentru acest an. Sectoarele IT&C şi e-commerce reprezintă un pilon important al dezvoltării spaţiilor industriale, înregistrând creşteri ridicate ale cererii de la un an la altul, lucru care ne face să privim cu optimism dezvoltarea pieţei de profil în perioada următoare”, a declarat Daniel Cautiş, managing partner Dunwell, agenţia de consultanţă imobiliară care a intermediat tranzacţia.

Citeste restul articolului pe Ziarul Financiar

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact