June 19, 2019 Cristina Toader

Consultanta imobiliara din Romania a urcat la 50 mil. euro in cifra de afaceri. Care au fost cei mai activi jucatori in 2018

Piata imobiliara din Romania a cunoscut un volum de investitii de aproape un miliard de euro in 2018, an in care investitorii romani au fost implicati in circa 25% dintre tranzactii. Primele doua dintre cele mai importante tranzactii au insumat 270 milioane euro si au vizat un proiect de cladiri de spatii de birouri si un centru comercial. Odata cu piata a crescut, insa, de asemenea si industria de consultanta imobiliara, iar cifra de afaceri cumulata a celor mai importanti jucatori de profil a urcat la aproape 50 de milioane de euro anul trecut.

Segmentul reprezentat de spatii de birouri a atras cel mai mare numar de tranzactii anul trecut, cu 55% din totalul acordurilor incheiate, urmat la distanta considerabila, de spatiile comerciale care au cumulat 33% din tranzactii, de segmentul spatiilor industriale, cu 7%. In Capitala, ca de obicei, a avut loc cea mai intensa activitate in 2018, cu 77% din totalul investitiilor inregistrate la nivel urban national.

 

Citeste restul articolului pe Wall-Street

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact