October 1, 2020 Dunwell Team

Dacris, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de birotică și papetărie, și-a mutat operațiunile în Parcul Logistic Logicor Mogoșoaia.

Dacris, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de birotică, papetărie și soluții complete pentru birouri de la noi din țară, și-a relocat activitatea într-un spatiu nou de 4.000 metri pătrați, unde își vor desfășura activitatea de depozitare, logistică și office. Compania s-a mutat din cele 4 depozite deținute în Otopeni, pe care le va păstra pentru proiecte speciale, în Parcul Logistic Logicor Mogoșoaia.

„Avem nevoie de unitate, eficientizarea activității și a costurilor umane și de manipulare. Astfel, ne-am extins într-un spațiu nou, în care să ne putem organiza rapid și să putem răspunde în cel mai scurt timp cererilor primite de la clienții noștri. Așa am și reușit să ne păstrăm business-ul pe trend ascendent de-a lungul anilor, în paralel cu digitalizarea în multiple domenii: suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri, fie că e vorba de B2B sau distribuitori. Flexibilitatea și adaptabilitatea ne-au adus și ne ajută să ne menținem în top. Ne-am bucurat să descoperim că Dunwell lucrează pe aceleași principii și luarea deciziei de a ne muta a fost una facilă în momentul în care am înțeles avantajele pentru viitorul Dacris și modul în care relocarea se pliază perfect pe planurile noastre.”, a declarat Lidia Fati, Co-Fondator Dacris.

Citeste restul articolului pe Profit.ro

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact