July 7, 2019 Cristina Toader

Cum sprijină dezvoltatorii de parcuri industriale chiriaşii proprii pentru a-şi păstra sau extinde forţa de muncă

Primii și-au anunțat intenția de a dezvolta un centru de servicii într-un parc industrial cei de la CTP, cei mai mari proprietari de parcuri industriale din România. Ulterior, modelul a fost continuat de P3, dezvoltator deținut de fondul suveran al statului Singapore, care a anunțat că începe construcția unui complex multifuncțional în parcul P3 Bucharest de pe A1, o premieră pe piața de logistică din România. Totul pentru a sprijini chiriașii care se luptă cu o acută lipsă de forță de muncă.

Iar CTP tocmai a fost finanţat cu 82 de milioane de euro de BRD şi cehii de la Komerční banka, pentru investiţii tocmai în CTPark Bucharest West, care probabil înseamnă inclusiv dezvoltarea unui centru de servicii care să deservească angajaţii din parcul industrial.

„Observăm o tendință a dezvoltatorilor și proprietarilor de proiecte industriale și logistice de a se concentra și a crește confortul angajaților din spațiile în care aceștia lucrează, similar cu trendul pe care sectorul office îl traversează. Așa cum într-un spațiu de birouri proprietarul caută să ofere chiriașului și angajaților săi un confort sporit, prin oferirea de spații de relaxare, prin soluții moderne de climatizare, așa și în sectorul industrial  se conturează o abordare modernă de lucru. Proprietarii spațiilor industriale analizează cu atenție ce tip de cantină să ofere angajaților din proiectele deținute, încheie contracte cu supermarket-uri moderne, totul pentru a veni în sprijinul chiriașilor și angajaților de aici”, spune Daniel Cautiș, managing partner al Dunwell, agenție specializată în parcuri logistice și industriale.

Citeste restula articolului pe Economica.net

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact