March 15, 2018 Cristina Toader

Se lanseaza Dunwell, prima agenție de brokeraj specializata în segmentul industrial al pieței imobiliare

Pe o piața care în ultimii doi ani s-a dezvoltat accelerat, atât ca volum al stocurilor, cât și ca numar de tranzacții, a fost lansata Dunwell, prima agenție de brokeraj din România specializata în segmentul industrial al pieței imobiliare. Obiectivul agenției pentru primul an este atingerea unei cote de piața de 10%.

Conducerea executiva a companiei este formata din Marian Orzu, unul dintre veteranii segmentului de industrial și logistica, Daniel Cautiș și Laurențiu Badea, care sunt și fondatori. Marian Orzu, Managing Partner, vine dupa un parcurs de 13 ani în imobiliare, exclusiv pe segmentul de industrial-logistica. Dupa 12 ani petrecuti în Eurisko și CBRE, unde a deținut în cele din urma poziția de Director al Diviziei de Spații Industriale, a trecut și de partea clientului, la CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice din România și Europa Centrala și de Est. Pâna acum Marian a tranzacționat peste 400.000 m2 de proprietați industriale. Daniel Cautiș, Managing Partner, are și el cu o experiența „duala” de peste 6 ani, atât în agenție cât și la client: Colliers International, respectiv Iulius Grup și CTP. Laurențiu Badea, Managing Partner al diviziei de terenuri, are o vechime de 15 ani în imobiliare, în cadrul CBRE, Epsilon Imobiliare și Eurisko Property Intelligence. Valoarea terenurilor tranzacționate de Laurențiu ajunge în acest moment la aproximativ 100 de milioane de euro.

Dunwell ofera servicii de tranzacționare și consultanta imobiliara în procesul de identificare, închiriere și vânzare a proprietaților industriale existente sau a unor proiecte noi, vizând în special furnizorii de servicii logistice, retailerii traditionali și cei online, industria FMCG și producatorii. Pentru proprietarii și dezvoltatorii de spații logistice și industriale, Dunwell ofera servicii de cercetare de piața pentru estimarea prețurilor de închiriere sau vânzare ale proprietaților sau pentru identificarea oportunitaților de investiții, reprezentare în negociere și marketing al proprietaților. Marketing-ul proprietaților e un serviciu conceput special pentru dezvoltatorii locali de talie mica sau medie, care de multe ori nu beneficiaza de suportul de marketing al marilor corporații de real-estate. Sediul central al agenției este în București, dar compania colaboreaza cu toate marile parcuri industriale și logistice din țara și vizeaza atât clienți internaționali cât și naționali și locali.

Citeste restul articolului pe BizLawyer

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact