January 16, 2019 Cristina Toader

Agenția de brokeraj Dunwell, rezultate peste așteptări în 2018

Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, a reușit, la doar un an de la înființare, performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. Astfel anul trecut, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzacții pentru 76.600 mp de spații industriale și logistice. Acest volum reprezintă 15% din totalul pieței.

Agenția de brokeraj Dunwell. Cota de piață

Din 510.000 mp de spații industriale și logistice tranzacționați în 2018, Dunwell a contribuit la închirierea a 15%, cu 5 puncte procentuale peste obiectivul de 10% stabilit inițial.

De asemenea, Dunwell a mai depășit un record în 2018. Compania a tranzacționat cel mai mare lot de teren din afara Capitalei din ultimii cinci ani, de 230.000 mp.

”Cum a reușit o agenție de brokeraj ca la doar un an de la înființare să atragă un volum atât de mare de suprafețe închiriate și vândute? Rezultatele excepționale se datorează echipei, formată acum din șapte brokeri ce adună împreună multe decenii de experiență în domeniul real estate, atât în consultanță imobiliară, în cadrul celor mai mari agenții din țară, cât și în cadrul companiilor ce dezvoltă spații industriale, tranzacționând de-a lungul timpului sute de mii de metri pătrați de spații industriale sau logistice”, conform reprezentanților agenției.

Citeste restul articolului pe JurnaluldeAfaceri.ro

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact