November 26, 2019 Cristina Toader

Importatorul polonez de banane Citronex a închiriat 4.000 mp în parcul logistic MLP Bucharest West

Grupul polonez Citronex, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de banane la nivel global, a închiriat 4.000 mp spații de depozitare în proiectul MLP Bucharest West, într-o tranzacție securizată de Dunwell.

Citronex deschide, astfel, al doilea centru de distribuție în România, după ce anul trecut a intrat pe piața locală cu un depozit de 2.500 mp în Timișoara, tot printr-o tranzacție intermediată de Dunwell.

„România continuă să fie o piață tot mai atractivă pentru investitorii străini. După intrarea pe piața locală, în 2018, succesul înregistrat de Citronex la nivel local a încurajat grupul polonez să identifice noi oportunități de dezvoltare în țara noastră. Ne bucurăm că am reușit să identificăm cea mai potrivită soluție, cu proiectul MLP din vestul Capitalei și să atragem o investiție extrem de importantă la nivel local”, a declarat Daniel Cautiș, managing partner Dunwell.

MLP Group a demarat la începutul acestui an construcția primului său parc logistic din România, în zona de Vest a Bucureștiului, un proiect ce va totaliza peste 99.000 mp de spații industriale de închiriat.

Dunwell și MLP Group se află deja la a doua tranzacție încheiată, după ce în T3, compania de consultanță a fost implicată în semnarea primului contract de inchiriere în cadrul proiectului MLP Bucharest West, unde Marelvi, una dintre cele mai mari companii de distribuție din România, a închiriat o suprafață de 8.400 mp, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din totalul primei faze de construcție a proiectului din vestul Capitalei (22.000 mp).

Citeste restul articolului pe Economica.net

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact