August 28, 2019 Cristina Toader

Agenția de brokeraj Dunwell obține peste o treime cotă de piață în primul semestru din 2019 și țintește tranzacții de peste 100.000 mp spații industriale în acest an

Dunwell, agenție de brokeraj specializată în sectorul industrial, a obținut o cotă de 35% din piața intermedierilor de spații logistice și industriale în primul semestru al anului, cu tranzacții de aproximativ 45.000 mp, potrivit unui anunț al companiei.

Specialiștii Dunwell au tranzacționat atât spații de depozitare, cât și viitoare unități de producție, reprezentând extinderi, relocări sau proiecte noi. Suprafața medie tranzacționată de Dunwell în prima jumătate a anului s-a ridicat la 5.000 mp.

“Piața industrială din România traversează o perioadă foarte bună, marcată de un interes crescut din partea investitorilor, lucru confirmat și de rezultatele pozitive înregistrate în prima parte a acestui an, când am reușit să depășim o treime din cota de piață a tranzacțiilor realizate de agențiile cu activitate în sectorul industrial. Ne așteptăm ca acest trend să se mențină și în a doua parte a anului, pentru ca până la finalul lui 2019 să depășim pragul de 100.000 mp de spații industriale tranzacționați”, a declarat Marian Orzu, managing partner Dunwell.

Citeste restul articolului pe Forbes

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact