October 28, 2020 Dunwell Team

El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

DCIM100MEDIADJI_0063.JPG

Subsidiara locală a grupului internațional El Grupo Número 1 a intrat pe piața din România, prin închirierea unui depozit de 3.000 mp în parcul industrial P3 Bucharest A1. Tranzacția a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

El Grupo Número 1, cel mai mare francizor multi-brand din Insulele Canare, Spania, distribuitor exclusiv în România pentru articole soldate ale celor mai renumite branduri din moda spaniolă, accesează piața locală prin mai multe magazine stradale și în centre comerciale, unde vor comercializa în regim outlet colecțiile din anii anteriori.

Jeff Medeiros, General Manager în România al distribuitorului spaniol, declară: „Grupul Número 1 are o experiență de aproximativ jumătate de secol în industria de mărfuri soldate, în special în segmentul de articole vestimentare și încălțăminte. Oferim cele mai bune mărci din Spania și Europa la prețuri foarte accesibile. În ultimii 10 ani am crescut rapid pe piața vest-africană prin parteneriate solide sau prin vânzările din magazinele proprii. A venit vremea însă să ne extindem și într-un climat mai rece, iar România, o țară latină precum a noastră, a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piața românească, ci și țările vecine: Bulgaria, Ungaria și Moldova. Ne-am dorit să începem această nouă experiență cu dreptul și am realizat acest lucru prin parteneriatul cu Dunwell. Daniel Cautiș de la Dunwell ne-a înțeles nevoile încă de la început și a făcut o analiză extinsă, amănunțită, personalizată, foarte bine executată, dar și time-consuming pentru a ne găsi cea mai bună opțiune pe piața logistică din România. Suntem foarte încântați de alegerea făcută și ne-am instalat deja în depozitul de clasă A, amplasat într-o locație excelentă – în parcul P3 București A1 de la Chiajna, lângă DNCB. P3 este, în opinia mea, proprietarul-dezvoltator de pe piața logistică din România cu cea mai prietenoasă abordare a chiriașilor, cu un personal calificat și plin de resurse, întotdeauna dispus să soluționeze fiecare cerere într-un timp record.”

Citeste restul articolului pe Ziua Cargo

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact