March 1, 2021 Cristina Toader

Dunwell: 1.800 mp pentru Elko România în CTPark Bucharest

Dunwell, singurul broker exclusiv de real estate industrial din România, a intermediat închirierea a 1.800 mp de depozit pentru Elko România în incinta CTPark Bucharest.

ELKO România, parte a Grupul internațional ELKO, și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest, inchiriind un spațiu de depozitare de 1.800 mp. ELKO, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT etc. a identificat soluția noului hub de distribuție cu ajutorul consultanței oferite de Dunwell Industrial Brokerage.

Corina Săndulescu, Industrial Broker la Dunwell menționează: “Această tranzacție s-a desfășurat într-un timp record, într-un interval de trei luni de la demararea discuțiilor și până la intrarea în spațiu. Acest lucru se datorează unei comunicări excelente și a eforturilor depuse atât de dezvoltator, cât și de către client, ambii înțelegând foarte bine dinamica tranzacției și importanța flexibilității părților implicate. Colaborarea cu astfel de parteneri de business este întotdeauna o experiență satisfăcătoare!”

Elko România a reușit să își extindă portofoliul la peste 40.000 de produse și peste 10.000 de clienți în ultimii ani, astfel încât închirierea depozitului de la kilometrul 13 al A1 București – Pitești a venit ca următorul pas firesc în dezvoltarea sa.

Carmen Stanciu, General Manager ELKO România: „Am decis relocarea activității noastre într-un spațiu nou, de clasă A, ținând cont de evoluția foarte bună a companiei noastre din ultimii ani. Suntem încântați să colaborăm cu CTP și să beneficiem de cele mai bune condiții pentru desfășurarea operațiunilor noastre. Spațiile premium recent închiriate se potrivesc perfect cu serviciile și gama de produse pe care noi le comercializăm.”

Citeste restul articolului pe Transilvania Business

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact