April 25, 2018 Cristina Toader

Producătorul turc de componente auto Opsan investeşte în prima fabrică din România, în parcul industrial CTPark Piteşti

Producătorul turc de componente pentru industria auto Opsan va deschide prima fabrică din România în parcul industrial CTPark Piteşti, viitoarea clădire urmând să fie construită de dezvoltator special pentru acest proiect.

Compania turcă a închiriat 5000 mp în parcul industrial dezvoltat de CTP,  tranzacţia fiind intermediată de Dunwell,, agenţia de brokeraj specializată exclusiv în segmentul industrial al pieţei imobiliare.

„Această primă tranzacţie din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât şi confirmarea capacităţii noastre de a activa cu succes pe acest segment al pieţei imobiliare şi de a ne servi clienţii cu expertiza noastră. Rezultatul colaborării cu Opsan şi CTP ne dă încredere pentru următoarea perioadă, acum concentrându-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate în pipe-line.”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Extinderea Opsan în România şi alegerea construirii primei unităţi productive la Piteşti este atât o consecinţă a calităţii forţei de muncă din sectorul industriei auto, dar şi datorită infrastructurii existente în zonă.

Citeste restula articolului pe Ziarul Financiar

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact