June 6, 2018 Cristina Toader

Un nou parc industrial in Chitila: Element Industrial, companie fondata de Ionut Dumitrescu, investeste 25 de milioane de euro

Ionut Dumitrescu, unul dintre oamenii de afaceri cu experienta semnificativa pe piata imobiliara locala lanseaza Element Industrial, companie de dezvoltare imobiliara axata pe proiecte logistice. Noua companie are in vedere dezvoltarea unui portofoliu de proiecte in Bucuresti si in tara. Un prim proiect este ELI Park 1, o investitie de 25 de milioane de euro, care va fi construit in doua faze pe un teren cu suprafata de 10 hectare localizat pe DN 7, la iesirea din Chitila.

„Sunt semne foarte bune pe aceasta piata. Anul 2017, cu o crestere record a livrarilor de noi spatii, a pregatit un 2018 care va avea aceeasi tendinta. In acest moment rata de neocupare a spatiilor logistice si industriale este de sub 5%, existand o presiune pe oferta. Previziunile noastre sunt ca aceasta tendinta de crestere se va mentine nu numai in 2018, cand ne asteptam la circa 500.000 de metri patrati de proiecte logistice si industriale noi, ci si in continuare pana in 2020. Principalele tendinte pe care le observam pentru 2020 sunt legate atat de dezvoltarea parcurilor industriale, cat si de modul de abordare al acestei dezvoltari. Cresterea va veni astfel si din parcuri aflate in afara capitalei, vom vedea in Bucuresti un inceput de orientare spre inner city logistics si, nu in ultimul rand, ca o solutie de diminuare a problemei fortei de munca, dezvoltatorii vor construi si hosteluri in cadrul parcurilor logistice”, declara Daniel Cautis, Managing Partner Dunwell.

Citeste restul articolului pe Wall-Street

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact