November 1, 2018 Cristina Toader

PepsiCo, 27.000 mp de spatii logistice in doua parcuri industriale de langa Bucuresti

Dunwell, agentie de brokeraj specializata exclusiv in segmentul industrial al pietei imobiliare, a finalizat doua tranzactii prin care PepsiCo si-a extins capacitatile de depozitare prin inchirierea unor spatii in suprafata totala de 27.000 de metri patrati. Spatiile logistice sunt situate in doua parcuri industriale din sudul Capitalei, zona despre care reprezentantii Dunwell spun ca incepe sa devina interesanta pentru investitori, in ciuda infrastructurii rutiere deficitare.

In aceasta toamna, Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere a doua tranzactii de inchiriere de spatii de depozitare in apropierea Bucurestiului, pentru compania PepsiCO, unul dintre liderii mondiali din piata bauturilor racoritoare si snacks-urilor. Negocierile incepute in iunie s-au finalizat la inceputul lunii octombrie, iar spatiile au fost inchiriate in parcuri logistice ale CTP Romania si Helios Phoenix Group.

Prima tranzactie intermediata de Dunwell se refera la extinderea cu 10.000 de metri patrati de spatii logistice a depozitului Pepsi din parcul logistic CTPark Bucharest de la km 13 al autostrazii A1. Este vorba de un spatiu aflat intr-o cladire noua din CTPark Bucharest, a carei constructie s-a incheiat in cursul lunii octombrie. Cladirea de spatii logistice a fost realizata conform standardelor CTP, unul dintre cei mai mai mari dezvoltatori si administratori pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est. Aceasta inseamna, printre altele, folosirea celor mai moderne si mai economice sisteme de iluminat precum si utilizarea unor solutii constructive ce duc la scaderea considerabila a costurilor de exploatare prin cresterea eficientei energetice.

Citeste restul articolului pe Wall-Street

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact