October 20, 2020 Dunwell Team

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice şi produse alimentare, parte a grupului polonez Maspex, şi-a extins spaţiul de depozitare şi a închiriat un depozit în Constanţa Business Park

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice şi produse alimentare, parte a grupului polonez Maspex, şi-a extins spaţiul de depozitare în cel mai mare parc logistic din sud-estul ţării, Constanţa Business Park, dezvoltat de Global Vision şi Globalworth.

„Ne bucură prezenţa noastră într-un parc logistic modern, construit şi accesorizat la cele mai înalte standarde. Apreciem faptul că Dunwell a înţeles de la bun început nevoile noastre şi ne-a sprijinit de-a lungul întregului proces decizional, de la prezentarea parcului până la finalizarea acordului cu dezvoltatorul Global Vision.”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex România.

Tranzacţia a fost intermediată de Dunwell Industrial, fiind coordonată de Corina Săndulescu, broker industrial.

Potrivit Dunwell este foarte des întâlnită în această perioadă relocarea producătorilor şi distribuitorilor din spaţii de clasa B în spaţii de înalt standard şi eficienţă de clasa A. În felul acesta depozitarea, dar şi manipularea, devin mai fiabile din punct de vedere al costurilor.

Citeste restul articolului pe Ziarul Financiar.

Contact

Quick questions

+ 40 726 186 462

Send your e-mail

doers@dunwell.eu

Visit us

Calea Floreasca no. 218, District 1
Bucharest, Romania

Contact